SMB

Driftstörning

Vi uppdaterar flera funktionaliteter på siba.se.

Eventuella driftstörningar kan tyvärr uppstå. Just nu går det inte att handla med apples enheter som använder iOS 8.

Vill du ha hjälp med din beställning? Tveka inte att ta kontakt med vår kundtjänst:

042-20 25 65

Klarna 14 dagar

Öppet Köp Budskap

Alltid fri frakt och öppet köp i 30 dagar

Test

Samma Låga pris på siba.se som i våra butiker

Alltid samma låga pris i butik som på siba.se

Garanti & Reklamationsrätt


Garanti
Vi på SIBA vill att du som kund känner dig trygg hos oss. Vi ger dig därför ett års garanti på varorna i vårt sortiment. Förbrukningsvaror så som till exempel uppladdningsbara batterier till MP3 spelare, bärbara datorer & mobiltelefoner har dock sex månaders garanti.

Enligt Konsumentköplagen har du tre års reklamationsrätt från det att du köpt din produkt.

Om din vara går sönder...
vänder du dig enklast till närmaste SIBA-varuhus. Våra säljare tar emot din vara direkt i varuhuset. Tänk på att alltid ta med kvitto och hela produkten med dess tillbehör inklusive originalförpackning.

Om du handlat på siba.se och inte har möjlighet att besöka ett av våra varuhus så skall varan skickas till oss. Du tar då kontakt med vår Kundtjänst på telefonnummer 042-20 25 65 så tar dom dina uppgifter och skickar ett meddelande till vårt lager som skickar de papper du behöver för att skicka varan till oss.

Om reklamationen gäller en större vara, tex en tvättmaskin, ett kylskåp, en större TV, så ta kontakta vår kundtjänst på 042-20 25 65.

Konsumentköpslagen om reklamationsrätt
Du måste lämna ett meddelande om felet "inom skälig tid" efter det att du har upptäckt det. Om du reklamerar inom två månader räknas det alltid som att det skett i rätt tid, enligt KKL (lagen). Skälig tid kan emellertid vara längre än två månader. Som regel är det en giltig ursäkt om du haft förhinder, exempelvis om du har varit sjuk eller bortrest.

Under de första sex månaderna efter köpet är det säljarens sak att bevisa att felet inte fanns från början. Annars räknas felet som ursprungligt. När det har gått mer än sex månader efter köpet är det du som köpare som måste kunna bevisa att felet fanns från början.

Din rätt att reklamera går enligt konsumentköplagen ut tre år efter det att du har tagit emot varan. Reklamationstiden förlängdes den 1 april 2005 från två till tre år. Det gäller varor och tjänster som du köpt den dagen eller senare. För varor och tjänster som du köpt före den 1 april 2005 gäller fortfarande två års reklamationstid.

(Källa: Konsumentverket 2006-03-31).

>>Klicka här för att läsa mer om Konsumentköplagen på Konsumentverkets hemsida.

Företag
Vid köp i egenskap av företag gäller villkor enligt Köplagen.

Vitvaror: Ingen garanti, 6 till 12 månaders reklamationsrätt beroende på leverantör.

Övriga produkter: Ett års garanti, ingen reklamationsrätt.
Din varukorg har uppdaterats!