SMB

Driftstörning

Vi uppdaterar flera funktionaliteter på siba.se.

Eventuella driftstörningar kan tyvärr uppstå. Just nu går det inte att handla med apples enheter som använder iOS 8.

Vill du ha hjälp med din beställning? Tveka inte att ta kontakt med vår kundtjänst:

042-20 25 65

Klarna 14 dagar

Öppet Köp Budskap

Alltid fri frakt och öppet köp i 30 dagar

Test

Samma Låga pris på siba.se som i våra butiker

Alltid samma låga pris i butik som på siba.se

MikrovågsugnMikrovågsugnar 
Vid köp av mikrovågsugn är det viktigaste att fråga sig vilka behov hushållet har. Vad ska ugnen användas til och hur stort är hushållet? Ska ugnen användas både till tillagning och uppvärmning?

Alltifrån mycket enkla till mycket avancerade mikrovågsugnar finns på marknaden. De enklaste har ett mekaniskt vred vilken tiden ställs in med. Fördelen med en elektronisk klocka är att det går att styra mikrovågsugnen mer exakt.

Mer avancerade mikrovågsugnar har ett flertal alternativ för uppvärmning och tillagning. Genom att väga köttet kan en mikrovågsugn själv räkna ut tidsåtgången för att exempelvis tina en kyckling. Det kan också finnas programalternativ som först tinar, sedan steker och till sist bryner din måltid. Risken att måltiden blir torr, smaklös eller otillräckligt tillagad minimeras med automatiska program. Det är med andra ord stor skillnad mellan avancerade och enklare varianter av mikrovågsugnar. De enklare klarar i stort sett endast att värma och tina mat. Mer avancerade mikrovågsugnar ger ett bättre resultat även om det bara handlar om uppvärmning.

En del mikrovågsugnar har krisp-funktion som gör att maten blir krispig utan att brännas vid. Dessutom går det att baka i vissa mikrovågsugnar. Med grillelement får maten vacker färg samtidigt som mikrovågorna värmer maten.

Om mikrovågsugnen är tänkt att användas till tillagning av mat är det viktigt att den är rymlig inuti. Det samma gäller om man skall värma mat i större rektangulära formar. Mät utrymmet där mikrovågsugnen ska stå. För de som har möjlighet kan en inbyggnadsugn vara ett alternativ. Dessa ger förutom ett tilltalande intryck för ögat också en bättre arbetsmiljö i köket om de placeras rätt.

SIBA rekommenderar
-
Välj en mikrovågsugn med minst 750 W.

- Mikrovågsugnen ska kunna värma upp fryssnabbmat som standard.

Din varukorg har uppdaterats!